Компанія «Об’єднані мережі України» презентувала новий ЦОД на Emerson Open Doors 2013

23 травня 2013 року в кінотеатрі «Зоряний» відбулася конференція: «День відкритих дверей Emerson Network Power», організована компанією Alpha Grissin Infotech Ukraine. Генеральний директор «Об'єднаних мереж України» презентував новий Датацентр компанії.

На конференції обговорювалися різні актуальні питання розвитку ринку Дата-центрів, розглянуті інфраструктурні рішення для ЦОД, а також представлені системи охолодження та кондиціювання.

Одним із доповідачем конференції виступила Компанія «Об'єднані мережі України» в особі генерального директора Каншина В.Ю., який розповів про нові тренди у галузі побудови надійної інфраструктури ЦОД на реальному прикладі відкритого у 2013 році Дата-центру United DC.

Генеральний директор "Об'єднаних мереж України" поділився секретами побудови комерційного Дата-центру. Компанія вивела на ринок вже другий Дата-центр, в якому було реалізовано власні досягнення та більш ніж 10-ти річний досвід у галузі IT-технологій. Тема доповіді «Історія успіху» викликала непідробний інтерес з боку слухачів, і після завершення доповіді всіх учасників конференції було запрошено до нового Дата-центру United DC для подальшого ознайомлення.


Дата: 24.07.2013