01.04.2015р. компанія “Об’єднані мережі України” ввела в експлуатацію новий блок Дата-центру UnitedDC.

Ринок телекомунікаційних послуг не стоїть на місці. З кожним днем ​​зростає не лише кількість клієнтів нашої компанії, а й їхні вимоги, пов'язані з новітніми стандартами якості. «Об'єднані мережі України» крокують у ногу з часом та готові відповісти на цей виклик.

1 квітня 2015 року було урочисто введено в експлуатацію новий блок дата-центру United DC, Київ, Україна. Цей блок відповідає останнім вимогам якості та надійності у сфері надання послуги колокейшн. Він традиційно збудований на обладнанні світового виробника – Emerson Network Power.

«Об'єднані мережі України» надають послуги colocation на ринку України з 2001 року і наші клієнти вже встигли переконатися у якості та надійності наших систем. Дата-центр United DC за вимогами до відмовостійкості обладнання спроектований за стандартом Tier 3, і новий блок не став винятком.

Постійна робота обладнання та збереження даних забезпечується завдяки таким технічним рішенням як:

  • Надійна система електроживлення, яка побудована на модульних джерелах безперебійного живлення АРМ-150 компанії Emerson Network Power;
  • Прецизійні кондиціонери та інноваційні шафи Emerson;
  • Високотехнологічна німецька система прямого фрикулінгу з подвійною фільтрацією, що забезпечує традиційно низьке електроспоживання всього блоку;
  • Система технічного обліку електроенергії, підключена до загальної системи SCADA.

Ми приділяємо особливу увагу безпеці як обладнання, так і інформації. Новий блок розміщений в приміщенні, що охороняється, і забезпечений біометричною системою доступу з функцією розпізнання осіб, що забезпечує найвищий рівень безпеки на об'єкті.

Насамкінець, висловлюємо свою подяку компаніям Альфа Гріссін Інфотек Україна та ГЕРАКС за висококваліфіковану допомогу в проектуванні та запуску нового блоку Дата-центру United DC.


Дата: 17.04.2015