Чому клієнти обирають Дата центр United DC?

Відповідь це питання - це сім простих причин:

1. Наш ЦОД – це високотехнологічний майданчик

Конструюючи та створюючи Дата центр United DC на Солом'янській, 3, ми керувалися останніми тенденціями у сфері будівництва ЦОД. Надійність Дата центру безпосередньо залежить від якості обладнання, яке підтримує всю інфраструктуру, тому ми використовували обладнання провідних світових брендів: Emerson, Hewlett-Packard, General Electric, Cisco, Juniper Networks.

2. Надійність дата центру, що відповідає стандарту Tier 3

Ми інвестуємо 100% свого досвіду та зусиль у наш проект, втілюючи в життя найсміливіші та інноваційні технології. Аптайм нашого Дата центру, а відповідно і клієнтського обладнання – наша ідея фікс. Завдяки багаторазовому резервуванню всіх систем інфраструктури Дата центру доступність серверного обладнання клієнтів становить 99.982%. Усі роботи, будь то технічні роботи або роботи з модернізації, можуть проводитись без зупинки функціонування Дата центру. Крім того, ми дбаємо про довговічну та надійну роботу обладнання наших клієнтів і, на відміну від інших Дата центрів, контролюємо не тільки температурний режим, але й вологість. Це дозволяє продовжити "життя" дорогого обладнання клієнта в середньому на 30-50%!

3. Ми не конкуруємо з нашими клієнтами

Однією з основних тез нашої компанії є відсутність конкуренції з клієнтом. Наші клієнти – це хостинг та інтернет провайдери, а також провайдери хмарних рішень. Ми не намагаємося увійти у суміжні бізнес ніші. Ми найкращі у своїй справі, ми пишаємося цим та повністю зосереджені на тому, що ми робимо.

4. Підключення дата центру до точок обміну трафіком

Співпраця та підключення до великих точок обміну трафіком дозволяє нашим клієнтам отримати швидкісний доступ до необхідних ресурсів. У той же час, ми не наполягаємо на нашому каналі. І саме тому ми надаємо нашим клієнтам можливість підключитися до сторонніх провайдерів, які представлені на Солом'янській 3 - 8 провайдерами (при підключенні до яких ми надаємо безкоштовну комутацію), інші провайдери доступні на Л9 (при підключенні до них ми надаємо безкоштовний транспортний канал) . Клієнт може підключитися до даних провайдерів як основний або резервний канал.

5. Безпека дата центру

Оскільки інформація в наше століття найцінніший скарб, ми цінуємо надану нам довіру з боку клієнтів і дбаємо про безпеку як самої інформації, так і серверного обладнання клієнтів. Система безпеки United DC – це структура, більш ніж з 20 найсучасніших складових контролю безпеки, включаючи систему відеоспостереження, ІЧ датчики руху, магнітні карти доступу, броньовані двері, як в приміщення, так і в модулі ЦОД, біометричні системи доступу (сканування відбитків пальців та особи), автоматизована система пожежогасіння та інше. Все це забезпечує збереження серверного обладнання та дозволяє нашим клієнтам спати спокійно.

6. Гнучкість умов розміщення в дата центрі

Ми знаходимо індивідуальний підхід до кожного клієнта, при цьому ми не приховуємо, що наші тарифи є не найнижчими на ринку. Але ми абсолютно точно знаємо, що якість послуг, які ми пропонуємо, знаходиться на найвищому рівні. Найголовніше, що це розуміють і наші задоволені клієнти.

7. Орієнтованість на тривалу співпрацю

Ми ростемо разом із вами. Наші клієнти — це бізнеси і проекти, що динамічно розвиваються з постійно зростаючими потребами та вимогами до наших послуг. Ми завжди готові відповісти на нові потреби наших клієнтів новою послугою чи якісною технічною підтримкою.


Дата: 10.12.2015