«Об’єднані мережі України» відкривають новий Дата-центр

У квітні цього року компанія «Об'єднані мережі України» планує ввести в дію новий Дата-центр.

Кількість клієнтів нашої компанії постійно зростає, і наше завдання – надати їм обслуговування найвищої якості, повідомив Генеральний директор «Об'єднаних мереж України» В'ячеслав Каншин. Тому наприкінці минулого року ми розпочали будівництво нового потужного дата-центру, оснащеного найновішим обладнанням.

Наразі будівництво підходить до завершальної стадії. Новий центр обробки даних розташований у великій будівлі за адресою вул. Солом'янська, 3 (будівля «Гіпрозв'язку»). Він використовуватиме потужності двох місцевих електропідстанцій та оснащений потужною системою автоматичного резервування ланцюгів живлення американської компанії General Electric, яка забезпечить безперервність роботи дата-центру.

Новий дата-центр компанії «Об'єднані мережі України» один із найсучасніших у нашій країні: він відповідає найновішим світовим стандартам і призначений для реалізації проектів, що пред'являють підвищені вимоги до якості та надійності ЦОД. Під час створення ЦОД використовуються розробки та обладнання провідних світових брендів: Emerson (системи кондиціювання, гарантованого електроживлення та моніторингу) та Hewlett-Packard (комунікаційні шафи, що забезпечують оптимальну інтеграцію з серверами HP восьмого покоління та системи розподілу електроживлення).

Оскільки надійність зберігання інформації є однією з найголовніших вимог сучасного життя, компанія «Об'єднані мережі України» приділяє особливу увагу системам безпеки та контролю доступу. Приміщення дата-центру, що будується, охороняється цілодобово і оснащено біометричною системою доступу з розпізнаванням осіб. Після введення ЦОД у дію команда високопрофесійних операторів забезпечуватиме підтримку та безперервний моніторинг обладнання в режимі 7/24.

«Ми не маємо сумніву, що новий дата-центр допоможе нам надати нашим клієнтам сервіс найвищого рівня, – повідомляє В'ячеслав Каншин. – Це нові можливості і для нас, і для них. Для клієнтів, які бажають перемістити своє обладнання з нашого другого дата-центру на Леонтовича 9 до нового, більш сучасного, ми розробили спеціальну програму міграції, якою, як ми сподіваємось, вони залишаться задоволені.

На даний момент ми вже отримали достатню кількість попередніх заявок від нових клієнтів, які бажають скористатись можливостями сучасного дата-центру на Солом'янській, 3.

Запуск нового дата-центру компанії "Об'єднані мережі України" планується у квітні 2013 року.

Довідка

Компанія «Об'єднані мережі України» працює на вітчизняному ринку телекомунікацій із 2001 року. Компанія надає послуги дата-центру та високошвидкісного доступу до Інтернету по оптоволоконних лініях. Опорна мережа компанії побудована на високотехнологічному обладнанні провідних світових виробників телекомунікаційного обладнання Cisco Systems та Juniper Networks, що гарантує незмінно високий рівень якості послуг клієнтам «Об'єднаних мереж України».

Серед клієнтів компанії – низка вітчизняних банків (ПАТ «Інтеграл-банк», ПАТ «Прайм-Банк», ВАТ «Укргазбанк», ПАТ «Інноваційно-промисловий банк»), українські Інтернет-оператори та провайдери (ТОВ «Даталайн», ТОВ « Терабіт», ТОВ «Дабл-ю Ні», ТОВ «Юасіті», ТОВ «Топ-ні», ТОВ «Адамант», Університет імені Тараса Шевченка, ТОВ «ВОЛЗ»), а також ЗАТ «МТС», провідний український магістральний оператор «Євротранстелеком», польський оператор GTS Energis та найбільша телекомунікаційна компанія Словаччини Slovak Telekom.


Дата: 12.03.2013