Факультет Інформатики та Обчислювальної Техніки (ФІОТ) Київського Політехнічного Інституту (КПІ) в гостях у нашому Дата-центрі

декан фіот кпі

На фотографії справа наліво:

Коренко Володимир Володимирович,
Теленик Сергій Федорович,
Богданова Анастасія Олександрівна, Наконечний Сергій Олександрович.

Декан Факультету Інформатики та Обчислювальної Техніки (ФІОТ) Київського Політехнічного Інституту (КПІ) зі своїм помічником відвідали наш Дата-центр.

На зустрічі обговорювалися питання спільної співпраці у наукових та практичних роботах у ІТ-сфері, обмін досвіду у реалізації складних ІТ-завдань, у тому числі і на базі нашого Дата-центру.

Результатом зустрічі на першому етапі став договір про партнерство та співпрацю між Факультетом Інформатики та Обчислювальної Техніки Київського Політехнічного Інституту ім. Ігоря Сікорського та Дата-центром «United DC».

«Ми раді тому, що можемо бути корисними у реалізації складних наукових проектів та завдань, що реалізуються студентами та вченими ФІОТ КПІ. Я, як випускниця КПІ, пишаюся партнерством із цим ВНЗ!» - З гордістю відзначила Анастасія Олександрівна Богданова, Комерційний директор Дата-центру United DC.

«Старт для подальшого розвитку наших партнерських відносин покладено! Упевнені, що попереду ще багато цікавих спільних проектів! - такою позитивною нотою закінчив зустріч декан, д.т.н., професор Сергій Федорович Теленік.


Дата: 14.06.2022